Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Για εγγραφές πατήστε το μπλε κουμπί  'ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ '.  Οι εγγραφές ανοίγουν 21 Μαρτίου και λήγουν στις 29 Μαίου. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία εγγραφή δε θα γίνει δεκτή.
Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 5 Ιουνίου που θα λειτουργεί από 8:00π.μ έως 10:00π.μ. στην Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, οι αθλητές θα προσέρχονται στην Γραμματεία για την επίδειξη των εγγράφων (υπεύθυνη δήλωση ενήλικου ή ανήλικου αθλητή, δελτίο καταγραφής αθλούμενου ΕΟΔΥ) και την παραλαβή των αριθμών αγώνα.

Η διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς υπάρχει συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, με κάθε εγγραφή αθλητή (που κοστίζει 15 ευρώ), θα πηγαίνουν 5 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης ο Δήμος Μακρακώμης θα καταθέσει 1000 ευρώ στον οργανισμό, ενώ την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει στην κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας και ειδικό κουτί από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χρηματικού ποσού για τη φιλανθρωπική δράση του οργανισμού.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ: 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των αθλητών θα πρέπει μέχρι 29 Μαίου να καταθέσουν το ποσό των  15 €.
Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN: GR83 0110 4620 0000 4625 4003 844 – Εθνική Τράπεζα ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δήμος Μακρακώμης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 

1)
Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα GOULINAS MTB RACE.
2)
Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη.
3)
Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Δήλωση Συμμετοχής Copyright © 2023 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram